Adományok a menhelyeknek


A rendelés utolsó lépésében – a pénztárnál – tetszőleges összeget adományozhat a menhelyek megsegítésére.

Mindig volt házi kedvenc a családunkban, legyen az kutya, macska, hörcsög vagy madár, mert imádjuk az állatokat.

2020 volt, amikor örökbe fogadtuk Mish cicát a menhelyről. Mindenkinek szüksége van egy barátra, ezért úgy döntöttünk, hogy örökbe fogadunk egy másik cicát, Mash-t. Most egy négytagú család vagyunk – én, Ivan és kis barátaink, Mish és Mash.

Sokszor hoztam haza cicákat az utcáról, és azt mondtam, hogy ha egyszer gazdag leszek, az utca összes kóbor állatának otthont adok, és tele lesz a hasuk. Bár gazdag nem vagyok :) de minden adományozott forinttal tudok segíteni.

Fogjunk össze és segítsünk együtt az elhagyott állatokon. Minden hónapban választunk egy menhelyet, amelynek adományozzuk az Önöktől begyűjtött pénzt és a BajaBee hozzájárulását is hozzátesszük.

Ha a menhelyének szüksége van anyagi támogatásra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] email címen. 

 

Köszönjük!

 

Baja, Ivan, Mish és Mash


Adományozás a BajaBee menhelyeknek

 

COOKIES

BajaBee Kft. az Ön hozzájárulását kéri adatainak felhasználásához személyre szabott reklámozás és tartalom, reklám- és tartalommérés, célcsoport-statisztika és termékfejlesztés, valamint a készüléken lévő információk tárolása és/vagy hozzáférése céljából történő felhasználásához.

Lehetőségek módosítása

A beállításokon az egyéni tételekre kattintva változtathat. Több infó a GDPR navštívte túto stránku.

Módosíthatja személyes adatai felhasználásának módját. A beszállítóknak az Ön engedélyére van szükségük a következő műveletek elvégzéséhez: