Rólunk


Egy kis családi vállalkozás vagyunk, amely imádja amit csinál. Imádja a méhviaszos kendőket. Az én nevem Barbora, a párom pedig Ivan.

A történetünk 2019-ben kezdődött a húgom konyhájában. A pulton méhviaszos kendők voltak kirakva. Elmagyarázta, mire szolgálnak, és hogyan kell őket használni. Amint hazaértem, megrendeltem hozzá az alapanyagokat. Készítettem párat magamnak és a családomnak, és azonnal beléjük szerettünk.

Ezután jött az ötlet, hogy mindenkinek készítsünk méhviaszos kendőket. Eltartott egy ideig, amíg kitapasztaltuk a megfelelő arányokat a méhviasz, lucfenyő gyanta és repceolaj keverékéhez. Az alapanyagoktól a cégnév kitálálásán és teszteléseken át a webáruház, a csomagolások és a reklámok kitalálásáig...végre elhozhattuk a BajaBee-t (kiejtve Bajabí) a ti otthonaitokba is. Ez az egész folyamat egy évig tartott, és most is folytatódik. Továbbra is ötletelünk, újdonságokat alkotunk, tervezünk és tesztelunk, optimalizáljuk a folyamatokat, továbbra is szeretjük, amit csinálunk, és szívvel-lélekkel gyártjuk termékeinket természetes és környezetbarát módon.

Tudta, hogy cégünk neve két szóból áll? Baja - a becenevem - és Bee mint méhecske angolul. A méhecskék nélkülözhetetlenek bolygónk számára, éppen úgy, mint a méhviasz a kendőink számára.