Rólunk


Egy kis családi vállalkozás vagyunk, amely imádja amit csinál. Imádja a méhviaszos kendőket. Az én nevem Barbora a párom pedig Ivan.-

A történetünk 2019-ben kezdődött a húgom konyhájában. A pulton feküdtek a méhviaszos kendők. Elmagyarázta mire szolgálnak és hogy kell őket használni, amint hazaértem megrendeltem hozzá az alapanyagokat. Készítettem párat magamnak és a családomnak, azonnal megszerettük őket.

Ezután jött az ötlet hogy készítsünk méhviaszos kendőket mindenki számára. Eltartott egy ideig amíg kitapasztaltuk a megfelelő arányokat a méhviasz, lucfenyő gyanta és repceolaj bekeveréséhez. Az alapanyagoktól a cégnév kitálálásán és teszteléseken át az e-shop, csomagolások és reklámok kitalálásáig...végre elhozhattuk a BajaBee-t (olvasd BajaBí) az Önök otthonába is. Ez az egész folyamat egy évig tartott és folytatódik. Továbbra is ötletelünk, újdonságokat alkotunk, tervezünk és tesztelunk, optimalizáljuk a folyamatokat hogy továbbra is szeressük amit csinálunk és szívvel lélekkel gyártsuk termékeinket, természetesen környezetbarátként.

Tudták hogy a cégünk neve két szóból áll? Baja - a becenevem és Bee mint méhecske. A méhecskék nélkülözhetetlenek bolygónk számára épp mint a méhviasz a kendőink számára.

COOKIES

BajaBee Kft. az Ön hozzájárulását kéri adatainak felhasználásához személyre szabott reklámozás és tartalom, reklám- és tartalommérés, célcsoport-statisztika és termékfejlesztés, valamint a készüléken lévő információk tárolása és/vagy hozzáférése céljából történő felhasználásához.

Lehetőségek módosítása

A beállításokon az egyéni tételekre kattintva változtathat. Több infó a GDPR navštívte túto stránku.

Módosíthatja személyes adatai felhasználásának módját. A beszállítóknak az Ön engedélyére van szükségük a következő műveletek elvégzéséhez:

Írja be az "AJANDEK" kódot a kosárba és kap egy INGYENES méhviaszos kendőt.