Küldetés és vízió


Víziónk a környezetbarát bolygóra

Víziónk hogy a műanyagok mennyiségét csökkentsük a háztartásokban és környezetünkben. Szeretnénk zöldebb világot és tiszta tengereket.
 

Küldetés a műanyag korszak lezárására.

Küldetésünk hogy helyettesítsük a műanyagokat a háztartásokban fenntartható és természetes anyagokkal.
A természet részévé szeretnénk válni épp ezért olyan alapanyagokat használunk, melyek komposztálhatók és újrahasznosíthatók és az alapanyagokat helyi beszállítóktól szerezzük be.
Minden lépésünknél gondolunk arra, hogy a jövendékeinknek tiszta és fenntartható bolygót hagyjunk hátra.


Értékek, melyeknek mélyebb a jelentésük

Kapcsolatok - az alkalmazottainknak, vásárlóinknak és partnereinknek mindíg próbálunk megfelelni. Értékünk a hosszútávú barátságos és korrekt kapcsolatok építése.
Munka - célunk hogy barátságos és otthonos légkört hozzunk létre alkalmazottaink számára. Amolyan kis BajaBee család vagyunk.
Információk - értékesnek találjuk az információkat is, melyeket terjesztünk és megosztunk a világgal. Igyekszünk releváns és helyes információkkal szolgálni, melyeket kihasználnak és elősegítik az utunkat a fenntarthatóbb bolygóhoz.

COOKIES

BajaBee Kft. az Ön hozzájárulását kéri adatainak felhasználásához személyre szabott reklámozás és tartalom, reklám- és tartalommérés, célcsoport-statisztika és termékfejlesztés, valamint a készüléken lévő információk tárolása és/vagy hozzáférése céljából történő felhasználásához.

Lehetőségek módosítása

A beállításokon az egyéni tételekre kattintva változtathat. Több infó a GDPR navštívte túto stránku.

Módosíthatja személyes adatai felhasználásának módját. A beszállítóknak az Ön engedélyére van szükségük a következő műveletek elvégzéséhez:

Írja be az "AJANDEK" kódot a kosárba és kap egy INGYENES méhviaszos kendőt.