Küldetés és vízió


Víziónk a környezetbarát bolygó

Víziónk a műanyaghulladék mennyiségének csökkentsése a háztartásokban és a környezetünkben. Zöldebb világot és tiszta tengereket szeretnénk.
 

Küldetésünk a műanyag korszak lezárására

Küldetésünk a háztartsásokban található műanyag helyettesítése fenntartható és természetes anyagokkal. A természet részévé szeretnénk válni, ezért olyan alapanyagokat használunk, melyek komposztálhatók és újrahasznosíthatók, és az alapanyagokat helyi beszállítóktól szerezzük be. Minden lépésünknél gondolunk arra, hogy gyermekeinknek tiszta és fenntartható bolygót hagyjunk hátra.
 

Értékek, melyeknek mélyebb a jelentésük

Kapcsolatok - mindig igyekszünk kielégíteni az alkalmazottaink, a vásárlóink és a partnereink igényeit. Értékeljük a hosszútávú, barátságos és korrekt kapcsolatok kiépítését.
Munkakörnyezet - célunk, hogy barátságos és otthonos légkört hozzunk létre alkalmazottaink számára. Egy összetartó BajaBee család vagyunk.
Információk - értékesnek találjuk az információkat is, melyeket terjesztünk és megosztunk a világgal. Igyekszünk releváns és helyes információkkal szolgálni, melyek felhasználhatók a gyarkorlatban, és elősegítik az utunkat a fenntarthatóbb bolygóhoz.