Influencerek


Válj a BajaBee részesévé, és légy BajaBee nagykövet

 

Miért legyen BajaBee nagykövet?

Ha hasonló víziód van, mint nekünk, és szívesen csatlakoznál küldetésünkhöz a felesleges műanyaghuladék ellen. Mert csak is együtt menthetjük meg a világot.
Az igyekezetedért megajándékozunk.

Mit jelent nagykövetnek lenni?

A posztjaidat és egyéb tartalmaidat szívesen megosztjuk saját platformjainkon. Elvárjuk azonban, hogy az együttműködés rendszeres legyen, és legalább havi 2x közzétegyél egy posztot, storyt, videót, reelst vagy véleményt. Részt vehetsz a blogunk írásában is.

Előnyök számodra

Az erőfeszítéseidért különböző előnyök járnak. Az egyik legfőbb előny, hogy 15 % részesedést kapsz az eladásból. Hogy támogassunk, kapsz tőlunk egy kedvezménykódot, amit megoszthatsz a követőiddel. Kezdésnek kapsz tőlunk egy BajaBee csomagot, amelyet bemutathatsz a követőidnek. Megajándékozunk különböző ajándékokkal és újdonságokkal is.

Együttműködési feltételek

Szeretnéd megváltoztatni a világot, és átformálni a követőid véleményét a mikrotén tasakok és élelmiszer fólia hatásának fontosságáról. Nagyobb követői bázisod van (10 000+), és tudsz velük dolgozni. Van kedved képeket és videókat kreálni a BajaBee termékekkel, és megosztani őket a plattformjaidon. A jutalmad a hónap végén kiszámlázhatod.

Hogyan csatlakozz hozzánk?

Jelentkezz e-mailben a [email protected] címen. Az e-mailben vázold fel a szociális hálózatokat, amelyeken aktív vagy, és várd meg a válaszunkat. :)

Adják meg az BEE20 kódot a kosárban, és akár 20%-ot is megtakaríthatnak. A kedvezmény csak a kiválasztott termékekre érvényes.