Influencerek


Válj a BajaBee részesévé és légy BajaBee ambassador

 

Miért legyen BajaBee ambassador?

Hasonló víziód van mint nekünk a  szívesen csatlakoznál hozzánk utunkon a feleslegel műanyagok ellen. Mert csak is együtt menthetjük meg a világot.
Az igyekezetedért megajándékozunk.
 

Mit jelent ambassador-nak lenni?

A közzétételeidet szívesen megosszuk saját plattformjainkon. Elvárjuk azonban hogy az együttműködés rendszeres legyen és legalább 2x havonta tégy közzé egy posztot, storyt, videót, reelst vagy értékelést. Részt vehetsz a blogunk írásában is.
 

Előnyök a számodra

Az erőfeszítéseidért különböző benefitek járnak. Az egyik legfőbb benefit hogy 15 % részesedést kapsz az eladásból.
Hogy támogassunk, kapsz tőlunk egy kedvezmény kódot a követőidnek.
Kezdésnek kapsz tőlunk egy BajaBee csomagot, amelyet bemutathatsz a követőidnek.
Megajándékozunk különböző ajándékokkal és újdonságokkal is.
 

Együttműködési feltételek

Szeretnéd megváltoztatni a világot és átformálni a követőid véleményét a mikrotén tasakok és élelmiszer fólia fontosságáról? Nagyobb követői bázisod van (10 000+) és tudsz velük dolgozni. Van kedved képeket és videókat kreálni a BajaBee termékekkel és megosztani őket a plattformjaidon. A jutalmad a hónap végén kiszámlázhatod.
 

Hogyan k csatlakozz hozzánk?

Jelentkezz email-ben baja@bajabee.com. A mail-ben vázold fel a szociális hálózatokat amelyeken aktív vagy a  és már csak várd meg a válaszunkat. :)

COOKIES

BajaBee Kft. az Ön hozzájárulását kéri adatainak felhasználásához személyre szabott reklámozás és tartalom, reklám- és tartalommérés, célcsoport-statisztika és termékfejlesztés, valamint a készüléken lévő információk tárolása és/vagy hozzáférése céljából történő felhasználásához.

Lehetőségek módosítása

A beállításokon az egyéni tételekre kattintva változtathat. Több infó a GDPR navštívte túto stránku.

Módosíthatja személyes adatai felhasználásának módját. A beszállítóknak az Ön engedélyére van szükségük a következő műveletek elvégzéséhez:

Írja be az "AJANDEK" kódot a kosárba és kap egy INGYENES méhviaszos kendőt.