5 tipp az öko (céges) ajándékokra

5 tipp az öko (céges) ajándékokra


Karácsonykor is fontos, hogy hozzájáruljunk a fenntarthatósághoz, és egyben propagáljuk a közmondásos környezetszeretetet. Ennek egyik módja az ökoajándékok választása a családnak vagy a barátoknak, valamint a céges ajándékok az alkalmazottak és üzleti partnerek számára.

1. Méhviaszos kendők: A méhviaszos kendők hosszabb ideig tartják frissen az élelmiszert, így tökéletes háztartási segédeszközzé válnak. Ezenkívül könnyen moshatók és újra felhasználhatók. Praktikus öko ajándék család, üzleti partner vagy alkalmazott számára.

2. Méhviaszos tasakok: Egy másik eredeti öko ajándék a méhviaszos tasak. Ezek a tasakok nem csak szépek és praktikusak, de 100%-ban komposztálhatók is. A mikrotén zacskók helyettesítésére szolgálnak, és így segítik a műanyag hulladék mennyiségének csökkentését.


3. Ajándékcsomag: Lepje meg kedvesét BajaBee ajándékcsomaggal. Gyönyörű díszdobozban méhviaszos kendőket és tasakokat tartalmaz. Alkalmas anyának, nagymamának, de barátnak is.


4. Környezetbarát táskák: Az újrahasznosított anyagokból vagy természetes szálakból készült táskák fenntartható megoldást jelentenek a céges ajándékok és az otthon számára. A táskák nemcsak praktikusak a dolgok szállítására, hanem a környezet iránti felelősségvállalást is elősegítik.


5. Kávé: A kávé közkedvelt ajándék, aminek szinte mindenki örül. Ha ökológiai alternatívát szeretne választani, fektessen be a fair trade kávéba. Válasszon újrahasznosítható csomagolású vagy csomagolásmentes kávét, ezzel is hozzájárulva a műanyaghulladék csökkentéséhez.


A céges ajándékok és a szeretteinek szánt ajándékok kiválasztásakor fontos átgondolni azok ökológiai hatását. A megfelelő ajándékok nemcsak a környezetet kímélik, hanem pozitív üzenetet is küldenek Önről. Ökológiai ajándékokkal megmutathatod, hogy készen állsz bolygónk érdekében cselekedni.

TIPP!  Ajánljon BajaBee céges ajándékokat munkáltatójának, és nyerjen egy INGYENES Mulipack méhviaszos kendő csomagot.
Nagyobb mennyiség esetén bátran keressen minket a [email protected] e-mail címen.

Baja.

COOKIES

BajaBee Kft. az Ön hozzájárulását kéri adatainak felhasználásához személyre szabott reklámozás és tartalom, reklám- és tartalommérés, célcsoport-statisztika és termékfejlesztés, valamint a készüléken lévő információk tárolása és/vagy hozzáférése céljából történő felhasználásához.

Lehetőségek módosítása

A beállításokon az egyéni tételekre kattintva változtathat. Több infó a GDPR navštívte túto stránku.

Módosíthatja személyes adatai felhasználásának módját. A beszállítóknak az Ön engedélyére van szükségük a következő műveletek elvégzéséhez: