5 tipp az öko (céges) ajándékokhoz

5 tipp az öko (céges) ajándékokhoz


Karácsonykor is fontos, hogy hozzájáruljunk a fenntarthatósághoz, és egyben propagáljuk a közmondásos környezetszeretetet. Ennek egyik módja az öko ajándékok választása a családnak vagy a barátoknak, valamint az öko céges ajándékok az alkalmazottak és üzleti partnerek számára.

1. Méhviaszos kendők: A méhviaszos kendők hosszabb ideig tartják frissen az élelmiszert, így tökéletes háztartási segédeszközzé válnak. Ezenkívül könnyen moshatók és újra felhasználhatók. Praktikus öko ajándék család, üzleti partner vagy alkalmazott számára.

2. Méhviaszos tasakok: Egy másik eredeti öko ajándék a méhviaszos tasak. Ezek a tasakok nem csak szépek és praktikusak, de 100%-ban komposztálhatók is. A mikrotén zacskók helyettesítésére szolgálnak, és így segítik a műanyag hulladék mennyiségének csökkentését.


3. Ajándékcsomag: Lepje meg szeretteit BajaBee ajándékcsomaggal. Gyönyörű díszdobozba csomagolt méhviaszos kendőket és tasakokat tartalmaz. Alkalmas anyának, nagymamának, de barátnak is.


4. Környezetbarát táskák: Az újrahasznosított anyagokból vagy természetes szálakból készült táskák fenntartható ajándékoknak minősülnek. A táskák nemcsak praktikusak a dolgok szállítására, hanem a környezet iránti felelősségvállalást is elősegítik.


5. Kávé: A kávé közkedvelt ajándék, aminek szinte mindenki örül. Ha ökológiai alternatívát szeretne választani, fektessen be a fair trade kávéba. Válasszon újrahasznosítható csomagolású vagy csomagolásmentes kávét, ezzel is hozzájárulva a műanyaghulladék csökkentéséhez.


A céges ajándékok és a szeretteinek szánt ajándékok kiválasztásakor fontos átgondolni azok ökológiai hatását. A megfelelő ajándékok nemcsak a környezetet kímélik, hanem pozitív üzenetet is küldenek önről. Ökológiai ajándékokkal megmutathatja, hogy készen áll bolygónk érdekében cselekedni.

TIPP!  Ajánljon BajaBee céges ajándékokat munkáltatójának, és nyerjen egy INGYENES Mulipack méhviaszos kendő csomagot.
Nagyobb mennyiség esetén bátran keressen minket a [email protected] e-mail címen.

Baja.

Írd be a kosárba az BOGO50 kódot, és kapj akár 50% kedvezményt a következő termékére.