Hogyan használjuk a BajaBee méhviaszos kendőket és tasakokat?

Hogyan használjuk a BajaBee méhviaszos kendőket és tasakokat?


A BajaBee méhviaszos kendők és méhviaszos tasakok, élelmiszerek konzerválására szolgálnak. Csomagolj kenyeret, sajtot, zöldségeket, gyümölcsöket, vagy pakold be a harapnivalóidat, és vidd magaddal a természetbe.

Mit csomagolj a BajaBee-be?

A méhviaszos kendők és tasakok azonnal használatra készek, miután kicsomagolod őket. Csak vedd ki őket a csomagolásból, csomagold be az ételeidet, és tárold őket a konyhában vagy a hűtőben.

Ajánljuk, hogy csomagolj be kenyeret, zsemlét, karácsonyi tortát és más "száraz" töltelék vagy lekvár nélküli süteményeket.
Ha a kedvenc tortádat vagy fánkodat akarod becsomagolni, tartsd becsomagolva legfeljebb három napig, különben penészesedhetnek, mivel nedvesebbek.

 

A BajaBee remek csomagolás sajtokra és zöldségekre. Valószínűleg vettél már sajtot, amelynek szélein kemény réteg volt. Ez a réteg viasz volt, és megvédte az egész sajtot attól, hogy kiszáradjon és megszilárduljon.
Pontosan úgy, mint az a viaszréteg, a méhviaszos kendők is megvédik a sajtot. Tökéletes környezetet teremtenek a sajt lélegzéséhez anélkül, hogy kiszáradna.

 

 

Ha szereted a zöldségeket, és szeretnéd, hogy minél tovább frissek maradjanak, csomagold be őket a BajaBee-be, és tárold a hűtőben. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy így akár négyszer tovább is elállnak, mint ha csak a hűtő alsó fiókjában hagynád őket.
A BajaBee-t használhatod gyümölcs becsomagolására vagy egy tál étel letakarására is. Mi még a harapnivalóinkat is becsomagoljuk vele. Így spórolunk a szalvétákon és az egyszer használatos műanyag tasakokon, és nem kell lehúznunk az ételről egy nedves szalvétát, amely az ételhez ragadt.

 

 

Mit ne csomagolj a BajaBee-be?

Ne csomagolj forró ételeket vagy zsíros süteményeket a BajaBee-be, mert ezek könnyen bedohosodhatnak és hamar tönkremehetnek. Ne csomagolj nyers húst vagy halat a BajaBee-be. Ezek a nyers húsok káros baktériumokat hordozhatnak, amelyeket nem lehet lemosni. A méhviaszos kendők porózusak, és nem moshatóak forró vízben.

 

BajaBee gondozása

Amikor kiveszel ételt a BajaBee-ből a kendőt vagy tasakot, rázd ki. Megmoshatod őket langyos vízben szivaccsal és egy kis környezetbarát szappannal. Hadd száradjanak meg és máris újra használhatod őket.

 

 

Hogyan használd?

A BajaBee kendőknek és tasakoknak természetes tapadó tulajdonságaik vannak, csak enyhén nyomd rá a kendőt a kezed melegével. Nyomd ki a levegőt a tasakból és hajtsd össze.
Ahhoz, hogy megfelelően megőrizd az ételeket a méhviaszos kendőkben, fontos, hogy teljesen becsomagold őket, megakadályozva, hogy a levegő elérje az ételeket. Ellenkező esetben nem fogják hatékonyan ellátni a funkciójukat.
Jó csomagolást! :)