Hogyan használjuk a BajaBee méhviaszos kendőket és tasakokat?

Hogyan használjuk a BajaBee méhviaszos kendőket és tasakokat?


A BajaBee méhviaszos kendők és méhviaszos tasakok élelmiszerek tartósítására szolgálnak. Csomagoljon beléjük kenyeret, sajtot, zöldségeket, gyümölcsöket, vagy pakolja el az uzsonnát, és vigye magával a természetbe.

Mit csomagoljak a BajaBee-be?

A méhviaszos kendők és tasakok azonnal használatra készek, miután kicsomagolja őket. Csak vegye ki őket a csomagolásból, csomagolja be az ételeit, és tárolja őket a konyhában vagy a hűtőben.

Tökéletes kenyerek, zsemlék, karácsonyi kekszek és más száraz, töltelék vagy lekvár nélküli sütemények tárolásához.
Ha a kedvenc tortádat vagy fánkodat akarod becsomagolni, legfeljebb három napig legyen becsomagolva, különben penészesedhet, mivel az ilyen étel nedvesebb.

 

A BajaBee remek csomagolás sajtokhoz és zöldségekhez. Valószínűleg ön is vett már olyan sajtot, amelynek szélein kemény réteg volt. Ez a réteg viasz volt, és megvédte az egész sajtot attól, hogy kiszáradjon és megszilárduljon.
A méhviaszos kendők is megvédik a sajtot, pontosan úgy, mint az a viaszréteg. Tökéletes környezetet teremtenek a sajt szellőzéséhez anélkül, hogy kiszáradna.

 

 

Ha szereti a zöldségeket, és szeretné, hogy minél tovább frissek maradjanak, csomagolja be őket BajaBee-be, és tárolja a hűtőben. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy így akár négyszer tovább is elállnak, mint ha csak a hűtő alsó fiókjában hagyná őket. A BajaBee-t használhatja gyümölcs becsomagolására vagy egy tál étel letakarására is.
Mi a szendvicseket is ebbe csomagoljuk. Így spórolunk a szalvétákon és az egyszer használatos műanyag tasakokon, és nem kell lehúznunk az ételről egy nedves szalvétát, amely az ételhez ragadt.

 

 

Mit ne csomagoljunk a BajaBee-be?

Ne csomagoljon forró ételeket vagy zsíros süteményeket a BajaBee-be, mert ezek gőzt termelnek, és hamar megromlanak. Ne csomagolj nyers húst vagy halat a BajaBee-be. Ezek a nyers húsok káros baktériumokat hordozhatnak, amelyeket nem lehet lemosni. A méhviaszos kendők porózusak, és nem moshatóak forró vízben.

 

A BajaBee karbantartása

Amikor ételt vesz ki a BajaBee tasakból vagy kendőből, rázza ki. Megmoshatja langyos vízben szivaccsal és egy kevés környezetbarát szappannal. Hadd száradjanak meg, és máris újra használhatja őket.

 

 

Hogyan használjam?

A BajaBee kendőknek és tasakoknak természetes tapadó tulajdonságaik vannak, csak enyhén nyomja össze a kendőt a kezei melegével, hogy bezáródjon. Nyomja ki a levegőt a tasakból, és hajtsa össze. Ahhoz, hogy megfelelően tárolja az ételeket a méhviaszos kendőkben, fontos, hogy teljesen becsomagolja őket, megakadályozva, hogy a levegő elérje az ételeket. Ellenkező esetben a termékek nem fogják hatékonyan ellátni a funkciójukat.
​​​​​​​Örömteli csomagolást kívánunk! :)

Adják meg az ANYA20 kódot a kosárban, és akár 20%-ot is megtakaríthatnak. A kedvezmény csak a kiválasztott termékekre érvényes.