Hogyan újítsuk fel a BajaBee méhviaszos kendőket és tasakokat

Hogyan újítsuk fel a BajaBee méhviaszos kendőket és tasakokat


A méhviaszos kendőid és tasakjaid helyreállításához használhatod a WorkerBee méhviaszos méhecskéinket. A termékünk a méhviasz, lucfenyő gyanta és repceolaj keveréke, amit a gyártás során is alkalmazunk.

Ezek a munkás méhek segítenek helyreállítani a használt méhviaszos kendőidet és tasakjaidat, amelyek elvesztették az alakjukat és tapadós tulajdonságukat. Egy csomag WorkerBee elegendő három XL méretű kendő vagy hat M méretű kendő helyreállításához, a kopás mértékétől függően. Ajánlott két vagy három méhet használni, és ha elégtelennek találod, többet adhatsz hozzá.

workerbee

Utasítások:

A méhviaszos kendők és tasakok javításához vasalót vagy sütőt használhatsz.

Vasaló módszer:

Készíts egy vasalódeszkát, és fedd le egy régi törölközővel vagy anyaggal (extra védelem céljából). Helyezz egy darab sütőpapírt a vasalódeszka tetejére, majd helyezd rá a BajaBee kendőt vagy tasakot. Rendezd el a WorkerBee méhviasz granulátumokat a kendőn, majd fedd le egy másik sütőpapírral. Állítsd a vasalót közepes vagy magas hőmérsékletre, és kapcsold ki a gőzt. Helyezd rá a vasalót a sütőpapírra, és figyeld, ahogy a WorkerBee méhecskék elolvadnak. A vasalót használd arra, hogy egyenletesen eloszlasd a felolvadt viaszt a szövet széleire. Fogd meg a méhviaszos kendőt a sarkaknál, és húzd le róla a sütőpapírt. Ha tasakot javítasz, válaszd szét a tasak falait, és hagyd, hogy száradjon 10 másodpercig. Vigyázz, hogy ne ragaszd össze újra a tasak oldalait. Ha ez megtörténik, újra vasald át a tasakot a sütőpapíron, és ismételd meg a folyamatot.

Sütő módszer:

Melegítsd elő a sütőt kb. 80 °C-ra (176 °F). Helyezz sütőpapírt egy sütőlapra, majd helyezd rá a kendőt