Hogyan újítsuk meg a BajaBee méhviaszos kendőket és tasakokat

Hogyan újítsuk meg a BajaBee méhviaszos kendőket és tasakokat


A méhviaszos kendői és tasakjai helyreállításához használja a WorkerBee méhviaszos méhecskéinket. Ez a termékünk a méhviasz, lucfenyő gyanta és repceolaj keveréke, amit a kendők és tasakok gyártása során is használunk.

Ezek a szorgalmas méhecskék segítenek helyreállítani a használt méhviaszos kendőit és tasakjait, amelyek elvesztették az alakjukat és tapadós tulajdonságukat. Egy csomag WorkerBee elegendő 3 XL méretű kendő vagy 6 M méretű kendő helyreállításához, a kopás mértékétől függően. Két vagy három méhet ajánlott használni, de szükség esetén többet is felhasználhatsz.

workerbee

Használati útmutató:

A méhviaszos kendők és tasakok megújításához használjon vasalót vagy sütőt.

Vasalós módszer:

Készítsen elő egy vasalódeszkát, és fedje le egy régi törölközővel vagy anyaggal (extra védelem céljából). Helyezzen egy darab sütőpapírt a vasalódeszka tetejére, majd helyezze rá a BajaBee kendőt vagy tasakot. Rendezze el a WorkerBee viaszgyöngyöket a kendőn, majd fedje le egy másik sütőpapírral. Állítsa a vasalót közepes vagy magas hőmérsékletre, és kapcsolja ki a gőzt. Helyezze rá a vasalót a sütőpapírra, és figyelje, ahogy a WorkerBee méhecskék elolvadnak. A vasalót használja arra, hogy egyenletesen eloszlassa a felolvadt viaszt a szövet széleire. Fogja meg a méhviaszos kendőt a sarkaknál, és húzza le róla a sütőpapírt. Ha tasakot újít, válassza szét a tasak falait, és hagyja száradni 10 másodpercig. Vigyázzon, hogy ne ragaszdjanak össze újra a tasak oldalai. Ha ez megtörténik, újra vasalja át a tasakot a sütőpapíron, és ismételje meg a folyamatot.

Sütős módszer:

Melegítse elő a sütőt kb. 80°C-ra (176 °F). Helyezzen sütőpapírt egy sütőlapra, majd helyezze rá a kendőt

Adják meg az ANYA20 kódot a kosárban, és akár 20%-ot is megtakaríthatnak. A kedvezmény csak a kiválasztott termékekre érvényes.