Újdonság a BajaBee-nél: Mosólapok, amelyek helyet takarítanak meg és kímélik a bolygót.

Újdonság a BajaBee-nél: Mosólapok, amelyek helyet takarítanak meg és kímélik a bolygót.


A BajaBee egy olyan új termékkel rukkolt elő, amelyet mindenki szeretni fog, aki környezetbarát módon szeretne mosni és helyet spórolni otthonában. A mosólapok a mi forró újdonságunk, amely okos és modern megoldást hoz minden háztartásba. Miért érdemes lecserélni a hagyományos mosószereket ezekre a lapokra? Egyszerű - kíméletesek a természethez és az Önök idejéhez egyaránt.

Bolygóbarátc

A BajaBee mosólapokat a környezetvédelem figyelembe vételével tervezték. Biológiailag 100%-ban lebomlóak, nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, és ami a legjobb - minimálisztikus a csomagolás, így végre megszabadulhatnak a műanyagtól. A hagyományos mosószerekkel és gélekkel ellentétben, amelyek egy csomó szintetikus anyagot tartalmaznak, ezek a mosólapok nem hagynak nyomot a mosógépben vagy a természetben.

Helytakarékos

Nincs többé hatalmas csomag mosógél, ami a fél szekrényt elfoglalja! A BajaBee mosólapok kicsik, könnyűek és szinte semmi helyet nem foglalnak. Praktikus csomagolásuk lehetővé teszi, hogy utazáskor is magukkal vigyék őket. Egy kis csomag lap helyettesíti a nagy tartályokat, így több hely marad otthon más dolgokra.

Könnyű használat

Felejtsék el a mérőpoharakat és a bonyolult adagolást. A BajaBee mosólapokkal a mosás gyerekjáték. Csak dobjanak be egy lapot a mosógépbe a szennyessel együtt, és semmi mással nem kell foglalkozniuk. A lap feloldódik a vízben, és gondoskodik ruháik tisztaságáról.

Kevesebb hulladék, jobb jövő

Ha szeretnének segíteni a műanyaghulladék csökkentésében, a BajaBee lapok nagyszerű lépés a helyes irányba. A csomagolás minimalisztikus és teljesen újrahasznosítható, így nem kell minden mosáskor rosszul érezniük magukat. A kevesebb hulladék mindannyiunk számára tisztább jövőt jelent.

A BajaBee mosólapok az új kedvenc mindazok számára, akik egyszerű és környezetbarát mosást keresnek. Ha még nem próbálták ki ezt az újdonságot, itt az ideje.

Írják be az „OSZ30” kódot a kosárban, és kapjanak kedvezményt az összes méhviaszos kendőre és tasakra.